Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag verrast met basisplek Donny van de Beek bij Manchester United

Laatste update:

Onder de lat bij United staat vanzelfsprekend David de Gea, terwijl de verdediging wordt gevormd door Diego Dalot, Victor Lindelöf, Martínez en Luke Shaw. Casemiro en Eriksen starten als verdedigende middenvelders, met daarvoor Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes en Van de Beek. Ronaldo is de diepe spits. Bij de thuisploeg is er een basisplek voor voormalig FC Groningen-spits Alexander Sörloth.

Van de Beek stond dit seizoen nog niet in de basis bij United. Vanwege een blessure miste hij vrijwel alle duels in september en oktober, waarna hij vorige week tegen Sheriff Tiraspol (3-0 winst) met een invalbeurt zijn rentree maakte. Ten Hag gaf na die wedstrijd al aan blij te zijn weer over Van de Beek te kunnen beschikken. "Hij is er lang uit geweest. Ik ben blij dat ik hem en Harry Maguire minuten heb kunnen geven, want ze hebben speeltijd nodig om in vorm te raken en we hebben ze de komende weken nodig. We hebben doelpunten nodig en ik weet dat Donny heel goed is in het kiezen van positie om doelpunten te maken, maar hij kan ook uitstekend omschakelen", aldus de manager van the Mancunians.

Manchester United is al zeker van overwintering in de Europa League. De Engelse club staat momenteel met twaalf punten op de tweede plek in Groep E. Het nog foutloze Real Sociedad staat drie punten daarboven. Als de ploeg van Ten Hag donderdagavond met minimaal twee punten verschil wint van de Baskische club, verzekert het zich van groepswinst.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelöf, Martínez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Garnacho, Fernandes, Van de Beek; Ronaldo.

Europa League
Real Sociedad
0 - 1
Manchester United
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties