Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag verschuift Daley Blind tegen Lille opnieuw van positie

Laatste update:

Noussair Mazraoui is nog altijd geblesseerd, waardoor er op de rechtsbackpositie een nieuwe basisplaats is weggelegd voor Devyne Rensch. Het centrum van de verdediging wordt net als vorige week in Lille gevormd door Jurriën Timber en Lisandro Martínez. Dat betekent dat Perr Schuurs, die tegen Sparta Rotterdam (2-2) nog speelde, op de bank zit. Blind speelde in Lille als middenvelder, maar schuift dus terug naar de verdediging om de linksbackpositie te gaan bekleden. Maarten Stekelenburg verdedigt bij afwezigheid van André Onana het doel.

De plek op het middenveld die Blind vrijlaat, wordt ingenomen door Gravenberch. Davy Klaassen begon zondag tegen Sparta nog op de bank, maar staat net als vorige week in Lille opgesteld als nummer tien. Voorin hanteert Ten Hag opnieuw de variant met Dusan Tadic in de spits als vervanger van de niet ingeschreven Sébastien Haller. De flankposities worden net als in Frankrijk bezet door Antony en David Neres.

Ajax was vorige week donderdag met 1-2 te sterk in Frankrijk voor de koploper van de Ligue 1. Na een slordige terugspeelbal van Nicolás Tagliafico twintig minuten voor tijd kon Timothy Weah scoren. Door doelpunten van aanvoerder Dusan Tadic en invaller Brian Brobbey in de slotfase ging Ajax er uiteindelijk toch met de overwinning vandoor.

Bij Lille OSC valt op dat Sven Botman centraal achterin een nieuwe partner heeft. José Fonte, die in de heenwedstrijd nog aanvoerder was, is door trainer Christophe Galtier gepasseerd en wordt vervangen door Tiago Djaló. Verder verhuist Jonathan David naar de bank. In plaats van de Canadese spits speelt rechtshalf Jonathan Ikoné, waardoor Timothy Weah doorschuift naar de voorhoede. Op het middenveld krijgt Xeka de voorkeur boven Boubakary Soumaré.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, J. Timber, Martinez, Blind; Alvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres.

Opstelling Lille OSC: Maignan; Çelik, Djalo, Botman, Bradaric; Sanches, Xeka, Ikoné, Bamba; Weah, Yazici

-
Wie bereikt de volgende ronde van de Europa League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties