Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag vindt zichzelf geen autist: 'Ook al willen jullie dat graag'

Laatste update:

Ajax rekende in eigen huis vrijwel probleemloos af met de Zwollenaren. "Ik denk een duidelijke overwinning van Ajax tegen een dapper spelend PEC", vond ook Ten Hag. "Maar je weet dat uiteindelijk de kwaliteit het wint als het tactisch goed staat, en dat stond het. Ik denk uitstekend. Sébastien heeft het voordeel dat hij dit systeem kent, want hij hebben zo bij FC Utrecht ook vaak zo gespeeld. Davy (Klaassen, red.) past daar precies tussen, als een vis in het water. Buiten zijn twee goals deed hij het zowel in balbezit als het pressen uitstekend." Klaassen tikte simpel een rebound binnen voor 2-0 en maakte de derde Ajax-treffer van de avond via een weergaloos afstandsschot in de kruising.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Dusan Tadic, die met een fenomenaal schot uit de stuit de score opende, pakte tegelijkertijd een indrukwekkend clubrecord: de Serviër kwam 124 keer achter elkaar uit voor Ajax in de Eredivisie, zonder één competitieduel te missen. "Of hij nu bloemen krijgt? Van mij zeker", reageerde Ten Hag. "Ik wist het overigens al, ik had het ergens gelezen, maar het geeft nog maar eens aan wat voor voorbeeld hij is: hoe je als prof moet leven. De spelers om hem heen zien het dagelijks wat hij erin steekt, en op de momenten dat het moet, kan hij ook leveren. Dat hebben we vandaag ook weer gezien. Het is een speler die vooropgaat, met een aantal andere leiders, zoals Davy Klaassen, Daley Blind en Maarten Stekelenburg. Zij trekken de kar, dat vind ik geweldig om te zien. Als je hebt over Dusan Tadic, zoveel wedstrijden achter elkaar! Het zou eigenlijk normaal moeten zijn, maar je moet het maar kunnen opbrengen, ik geef het je te doen."

Ook reageerde Ten Hag op het overlijden van Mino Raiola. "Een van de meest imponerende agenten, en zeer invloedrijk op de internationale spelersmarkt", weet de coach van Ajax. "Hij heeft heel veel betekend daarmee voor het voetbal en zeker voor de spelers waarvan hij de belangen heeft behartigd. Dat heeft hij op een uitstekende manier gedaan en daarmee heeft hij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van spelers."

Meer nieuws

Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
0
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
3
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
20
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
83
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties