Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag vol lof na nipte zege op West Ham: 'Hij is ons cement'

Laatste update:

Manchester United wist zondag in eigen huis met hangen en wurgen een zege over de streep te trekken tegen West Ham United. Hierdoor stegen the Red Devils naar de vijfde plaats in de Premier League. De laatste competitienederlaag dateert van 2 oktober, toen Manchester United hard onderuit ging tegen aartsrivaal Manchester City (6-3). Dat United de laatste weken zo goed presteert, komt volgens Ten Hag mede door de inbreng van Casemiro.

"Ik noem Casemiro het cement op ons middenveld", zei Ten Hag op de persconferentie na de wedstrijd tegen West Ham. "Casemiro maakt zowel in balbezit als zonder zo'n enorm verschil. Hij geeft het team iets extra's en helpt ons om te domineren." Met Casemiro binnen de lijnen verloor United dit seizoen pas twee keer.

"Casemiro kan het spel ook lezen en hij helpt de spelers door ze in de juiste positie te coachen. Hij anticipeert zowel in balbezit als zonder en ziet ook de passes tussen de linies", aldus Ten Hag. Het is niet de eerste keer dat de manager de loftrompet steekt over zijn pupil. Na de overwinning op Tottenham Hotspur (2-0) zei Ten Hag dat de middenvelder elke cent waard is die the Mancunians deze zomer aan Real betaalden.

Casemiro zelf liet zich zelf onlangs tijdens een persconferentie ook lovend uit over Ten Hag. "Ik denk dat Manchester United een geweldige manager heeft, want dat was al te zien bij Ajax. Ik denk dat hij het hier goed doet. Hij moet hier werken met een diverse groep spelers, maar ik geloof dat we ons zullen aanpassen aan zijn speelstijl."

Premier League
Manchester United
1 - 0
West Ham United

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties