Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Wat ik van hem vond? Nou, zijn keuzes waren niet al te goed'

Laatste update:

"Het was een strijd vandaag", vertelt de keuzeheer van de Amsterdammers na afloop van het gelijkspel. "Als we aan het begin van de wedstrijd de kansen benutten, dan wordt het een stuk makkelijker. Vooral via Antony braken we een aantal keer goed door, en van die kansen moet er wel eentje binnen. Daarna gaat Heracles erin geloven, en dan krijg je zo'n wedstrijd die je kunt verwachten."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

"Wat ik van Antony vond?", vervolgt Ten Hag desgevraagd. "Nou, zijn keuzes waren niet al te goed. Hij moet via de rechterkant scoren. En hoe hij dat dan doet... Kijk, de keuzes van wanneer hij moet afwerken, wanneer hij moet doorpassen om iemand in een betere positie te brengen... Dat soort dingen had hij vandaag niet altijd goed in de gaten denk ik. Hij had wel heel veel dreiging vandaag en hij was moeilijk af te stoppen. Maar hij moet dan wel het verschil maken. Dat is de vorm van de dag", besluit de trainer.

Over de openingsfase Ten Hag is allerminst negatief, maar door het gebrek aan daadkracht van de Amsterdammers liep het uiteindelijk toch nog spaak in de ogen van de trainer. "Heracles heeft goed gespeeld, maar dat lag aan ons. Ze gingen steeds een stapje harder lopen. Ik denk dat iedere ploeg het hier lastig heeft. Wij moeten iedere wedstrijd winnen, en als we dat niet doen, is dat niet goed genoeg. Helder, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Maar uiteindelijk hebben we ook niet verloren. Als je niet kunt winnen, dan mag je ook niet verliezen. Dat hebben de jongens goed begrepen", aldus de oefenmeester.

Eredivisie
Heracles Almelo
0 - 0
Ajax

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties