Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag weet het zeker: 'De kans dat hij hier blijft, is nul'

Laatste update:

"De kans dat hij hier blijft, is nul", zegt de trainer van Ajax in gesprek met de Suddeutsche Zeitung. "Er zijn zoveel clubs die interesse in hem hebben. Hij zal in de zomer verkassen, maar ik weet niet of het Bayern München of Barcelona wordt." Ten Hag constateert dat het aanvoerderschap De Ligt goed heeft gedaan, aangezien de verdediger nu 'echt als een man' speelt.

"De ploeg speelt nu met lef en creativiteit en dat komt ook omdat hij de aanvoerder is. Hij heeft veel moed. Veel Nederlandse spelers houden ervan om de bal te hebben, maar De Ligt houdt ook van verdedigen. Dat is nieuw hier." Ten Hag weet dat veel spelers van Ajax in de belangstelling staan van Europese grootmachten door het succes van de Amsterdammers in de Champions League.

Ten Hag stelt dat, als Ajax het voor elkaar zou krijgen om de selectie intact te houden en ook enkele gerichte aankopen te verrichten, de club structureel een kandidaat zou zijn voor de halve finale van het miljardenbal. "Maar laten we daarover ophouden. Het is zinloos, die gedachten helpen je niet. En ik kan de voetbalwereld niet veranderen."

De oefenmeester, die nog tot medio 2020 vastligt, zit goed bij Ajax. "Ik ben erg gelukkig bij Ajax. De club heeft een strategie waar ik volledig achtersta. Ik weet niet wat de komende jaren zullen brengen, maar ik hoop op veel succes met de club. Wat ik wel weet, is dat ik alleen ergens kan werken waar ik een strategie kan identificeren en delen", besluit Ten Hag.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
12
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties