Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag wil Ajax nog deze winter beroven van basisspeler'

Laatste update:

De interesse van Ten Hag in Brobbey komt niet geheel uit de lucht vallen. De in Haaksbergen geboren oefenmeester houdt warme herinneringen over aan hun gezamenlijke tijd bij Ajax en zou graag herenigd willen worden op Old Trafford.

Plettenberg benadrukt wel dat een wintertransfer een lastig karwei gaat worden voor United. Ajax voelt er op dit moment niets voor om Brobbey van de hand te doen. De centrumspits heeft nog een contract tot medio 2027 in de Johan Cruijff ArenA.

Inmiddels is Brobbey een van de sterkhouders in een teleurstellend Ajax. Dit seizoen was hij in 25 officiële wedstrijden goed voor 13 doelpunten en 4 assists bij de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel in op vijftien miljoen euro.

Veelvoud verdienen
Vorige week weidde Brobbey in gesprek met De Telegraaf nog uit over de eerdere interesse. "Manchester United wilde me hebben, maar ik wilde per se definitief terug naar Ajax", aldus de spits. "Om dat mogelijk te maken, heeft mijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez zelfs afgezien van zijn fikse percentage doorverkoop."

Brobbey had er financieel behoorlijk op vooruit kunnen gaan in Manchester. "Erik ten Hag belde me en bij United kon José zijn miljoenen euro's wel krijgen en ik een veelvoud van mijn Ajax-salaris verdienen. Maar ons besluit stond vast: we wilden naar Ajax."

Mocht Brobbey daadwerkelijk naar Old Trafford vertrekken, dan is hij de volgende in een lijst van namen die eerder met Ten Hag samenwerkten en vervolgens door de trainer naar Manchester United werden gehaald.

Zo trok de Engelse recordkampioen al André Onana, Lisandro Martínez en Antony aan. Ook spelers als Wout Weghorst en Tyrell Malacia werden naar verluidt op aandringen van Ten Hag naar Manchester gehaald.

Brobbey en Ten Hag hebben elkaar in het verleden al meerdere keren de hemel in geprezen, wat nu dus moet leiden tot een hernieuwde samenwerking. Een andere Nederlander die hoog op het wensenlijstje van Ten Hag staat is Joshua Zirkzee.

Meer nieuws

'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
5
Suriname pakt belangrijke punten; zeer opvallende haarband bij de tegenstander
8
Spanje laat Noord-Ierland mede dankzij uitblinkers Pedri en Yamal kansloos
9
Jack van Gelder raakt emotioneel van bezoek van Oranje-selectie aan tv-studio
50
Suriname wordt penalty onthouden: arbiter fluit niet voor overduidelijke aanslag
6
België wint van Luxemburg maar houdt adem in na volgende blessuregeval
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties