Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag wil 'heel graag' het gesprek aan met Manchester United'

Laatste update:

Journalist Dharmesh Sheth van Sky Sports benadrukt op Twitter dat Ajax en Manchester United een goede relatie onderhouden. Ajax-directeur Edwin van der Sar was als speler enkele jaren verbonden aan de Engelsen en hij heeft nog steeds goede contacten op Old Trafford. Sheth brengt tevens naar voren dat niet Ten Hag, maar Mauricio Pochettino in november nog de topkandidaat was bij Manchester United. De positie van de coach van Paris Saint-Germain lijkt te wankelen na het echec tegen Real Madrid in de Champions League, zo is duidelijk geworden in de Franse media. In Manchester is Ralf Rangnick tot het einde van het seizoen de interim-manager, maar het is al duidelijk dat hij na de zomerstop niet meer voor de groep staat.

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

Ten Hag gaf vorige week voorafgaand aan het bekerduel met AZ nog een duidelijk signaal af op een persmoment in de Johan Cruijff ArenA. "Ik ben op dit moment alleen maar bezig met Ajax en mijn elftal", benadrukte de trainer, toen hem wordt gevraagd of hij definitief bij de club blijft deze zomer. "En verder heb ik geen gedachten richting de toekomst. Het is op dit moment niet het punt om daarover na te denken. We zitten in de finale van het seizoen en de aandacht moet daar volledig op liggen. Nogmaals, op dit moment moet dit niet het thema zijn. Het thema moet zijn: hoe gaan we wedstrijden winnen?", bleef de oefenmeester zich focussen op het voetbaltechnische gedeelte van Ajax.

Clubwatcher Mike Verweij gaf vervolgens aan dat Ten Hag bij Ajax nog gewoon een contract voor een jaar heeft. "Ja, precies. Daarom snap ik die vraag ook niet helemaal", antwoordde de keuzeheer van de Eredivisie-koploper. "En daarom overvalt het mij ook een beetje. Ik hoef daar op dit moment helemaal niet over na te denken. Ik ben bezig met hoe gaan we wedstrijden winnen?"

Ten Hag 'overvallen' op persmoment: 'Ik snap die vraag niet helemaal'

De trainer benadrukte onlangs nog dat zijn focus volledig op Ajax ligt.Lees artikel

Ten Hag is sinds januari 2018 trainer van Ajax. In de afgelopen vier jaar veroverde hij met de Eredivisie-koploper tweemaal de landstitel, twee keer de TOTO KNVB Beker en eenmaal de Johan Cruijff Schaal. Dit jaar kan Ten Hag met Ajax wederom het kampioenschap en de beker winnen, terwijl men ook nog actief is in de Champions League. Benfica komt dinsdag op bezoek in Amsterdam in het returnduel in de achtste finale van het miljardenbal.

Denk jij dat Erik ten Hag bij Manchester United past?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
7
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
0
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
7
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties