Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag wil Mason Greenwood verhuren: drie mogelijke bestemmingen'

Laatste update:

De linkspoot werd in januari vorig jaar opgepakt en geschorst vanwege beschuldigingen van verkrachting en mishandeling van zijn vriendin. In februari werden die beschuldigingen ingetrokken. Het interne onderzoek van United gaat echter door en loopt nog steeds. De clubleiding beseft de ernst van de Greenwood-zaak en wil geen reputatieschade oplopen, maar vreest ook dat de enkelvoudig international van Engeland elders volledig opbloeit bij een definitief vertrek. In Manchester ligt Greenwood nog tot medio 2025 vast, met een eenzijdige optie voor nog een jaar. Zijn laatste wedstrijd in het rood dateert van 22 januari 2022.

United hoopt Greenwood nu binnen Europa te stallen. Een uitleenbeurt aan een club binnen Engeland lijkt daarbij uitgesloten. Volgens de Daily Mail kan de aanvaller aan de slag in Turkije, Italië en Spanje. In de afgelopen maanden werd Greenwood al gelinkt aan een overstap naar de Serie A. Onder meer Juventus en AC Milan zouden zijn situatie monitoren. Vanuit de Süper Lig zou United zelfs al aanbiedingen hebben ontvangen, maar Greenwood hoopt komend seizoen op een hoger niveau te acteren.

Clubs uit Italië en Spanje zijn vooralsnog echter terughoudend in het concretiseren van de plannen om Greenwood te huren. Men is momenteel nog bang voor de publieke opinie bij het binnenhengelen van de Engelsman. De rechtszaak tegen Greenwood is in ieder geval stopgezet omdat belangrijke getuigen zich hebben teruggetrokken. The Crown Prosecution Service (CPS) oordeelde dat er 'niet langer een realistisch uitzicht op veroordeling' was. Greenwood heeft contractueel gezien nog twee seizoenen te gaan bij United, maar de club kan het contract ontbinden aangezien de aanvaller zijn werkgever in diskrediet heeft gebracht.

Is een verhuurperiode voor Greenwood de juiste keuze?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
1
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
4
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties