Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag zet Ajacied op zijn plek zonder de naam te noemen

Laatste update:

"In de eerste helft dicteerden wij", begint de trainer van Ajax. "Het veldspel was in fasen vrij goed. Het was een hele intense wedstrijd van beide kanten. De 2-2 was uiteindelijk een terechte uitslag. Het positiespel was bij vlagen heel aardig, al was ik er in de tweede helft niet tevreden mee. De wil om vrij te lopen en elkaar opties te geven. 2-2 op bezoek bij AZ is gewoon een goede uitslag en we hebben het stuur nog in eigen hand. Het is nu zaak de spirit hoog te houden, positief te blijven en erin te blijven geloven."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Ten Hag stoorde zich met name aan de wijze waarop de twee tegendoelpunten tot stand kwamen. Bij de gelijkmaker van AZ leed Sébastien Haller balverlies, waarna Owen Wijndal een voorzet bij Vangelis Pavlidis kon bezorgen. De Griekse spits liet Daley Blind, die te laat bij de bal was, kansloos: 1-1. Ook bij de 2-1 van de Alkmaarders ging de defensie van Ajax niet vrijuit. Ditmaal kreeg Hakon Evjen alle tijd en ruimte om op de hoek van het zestienmetergebied een voorzet van Jesper Karlsson af te ronden. Invaller Berghuis liet zijn man lopen.

"Dat we beter moeten verdedigen, is duidelijk. Maar zeker bij die tweede goal: dat mag echt niet gebeuren. Het gebeurt uit een spelhervatting en het is gewoon een kwestie van dekken. Je moet gewoon doordekken en bij je man blijven totdat de situatie klaar en onder controle is. En degene die hem laat lopen weet het zelf wel", doelt de oefenmeester op Berghuis. Op de persconferentie voegt Ten Hag eraan toe dat de aanvaller eerder ook al tegen PSV dekkingsfouten maakte.

Eredivisie
AZ
2 - 2
Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties