Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag zet basisklant voor het eerst sinds De Klassieker op de bank

Laatste update:

Promes moest de strijd tegen FC Twente (2-5 zege) zondag voortijdig staken, toen hij in de eerste helft een kuitblessure opliep. Ook toen was Huntelaar zijn vervanger. In de loop van de week werd al duidelijk dat Ajax het vrijdagavond zou moeten stellen zonder de aanvaller. Zijn inzetbaarheid in de afsluitende groepswedstrijd in de Champions League, dinsdag tegen Valencia, is nog hoogst onzeker.

Lang mag blijven staan na zijn sterke basisdebuut in Enschede. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler was tegen FC Twente goed voor een hattrick en krijgt opnieuw een basisplek. Hij is de vervanger van de geblesseerde Zakaria Labyad, voor wie het kalenderjaar 2019 er al op zit. Ten Hag moet het bovendien nog altijd stellen zonder de aan zijn knie geblesseerde David Neres.

Dest stond sinds 27 oktober, in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (4-0 zege), niet meer in de basis in een competitiewedstrijd van Ajax. Vorige week woensdag deed hij nog wel negentig minuten mee in de Champions League-wedstrijd tegen Lille OSC (0-2 zege). Toen stond Mazraoui op het middenveld, maar nu begint hij op de bank. Ook dat is voor het eerst sinds De Klassieker.

Met de wedstrijd tegen Willem II, die om 20.15 uur begint, start voor Ajax een belangrijk slot van het kalenderjaar 2019. Behalve de wedstrijd tegen Valencia staat ook nog de competitietopper tegen AZ (15 december) op het programma, alsmede het bezoek aan Telstar (18 december) in de TOTO KNVB Beker. Het jaar wordt op 22 december afgesloten met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Ajax staat momenteel bovenaan in de Eredivisie, met 41 punten uit 15 duels.

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Ziyech, Martínez; Tadic, Huntelaar, Lang

Opstelling Willem II: Wellenreuther, Nieuwkoop, Holmén, Peters, Heerkens; Saddiki, Llonch, Ndayishimiye; Nunnely, Pavlidis, Kohlert.

-
Denk je dat Ajax het vrijdagavond lastig zal krijgen met Willem II?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties