Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag ziet een andere wereld bij Ajax ten opzichte van PSV

Laatste update:

Ten Hag kreeg op de vrijdag altijd de vrije hand van Fred Rutten om aan de slag te gaan met de selectie, die bestond uit onder anderen Memphis Depay, Jürgen Locadia, Zakaria Labyad en Riechedly Bazoer. "Ja, dat was een mooi groepje", vertelt Ten Hag aan de NOS. "Het was een soort masterclass die ik met Phillip Cocu, René Eijkelkamp en Anton Scheutjens gaf."

Ten Hag: 'Oppassen voor de vier cowboys van PSV'

"En het mooie is: toen waren het jochies, nu zijn het mannen, waarvan een aantal in het internationale voetbal. Het is prachtig om die ontwikkeling te zien. Daar kan ik echt van genieten", zegt Ten Hag, die erkent dat de sfeer bij Ajax anders is dan bij PSV. "Het is bij PSV wat meer familiair en gemoedelijker. Hier zijn we ook een familie, maar de wereld is hier wat harder en directer."

Ten Hag praat vaak met zijn assistenten bij Ajax over de speelwijze van de ploeg en geeft ook aan dat Marc Overmars, directeur voetbalzaken, een klankbord is. "Je moet niet teveel klankborden hebben, maar je hebt wel een aantal. Die kies je en die neem je heel serieus." De topper tussen PSV en Ajax in het Philips Stadion begint zondag om 16.45 uur.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties