Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag zoekt nu al een oplossing voor aankoop van 75 miljoen'

Laatste update:

Højlund werd afgelopen zomer overgenomen van Atalanta. Ten Hag ziet in hem nog steeds een spits voor de toekomst, maar momenteel zou de Deen tekortkomen voor het niveau van de Premier League. Een ervaren spits toevoegen aan de selectie zou de ontwikkeling van Højlund goed doen, zo is het idee.

Het twintigjarige talent tekende in de afgelopen transferperiode een contract tot medio 2028 op Old Trafford, met een optie voor nog een jaar. The Red Devils maakten daarvoor 75 miljoen euro over naar Bergamo. Dit bedrag kan middels bonussen met nog tien miljoen euro oplopen.

Vooralsnog is de transfer geen onverdeeld succes gebleken. Højlund kwam in twaalf wedstrijden namens United dan wel tot drie doelpunten, geen van zijn goals scoorde hij in de Engelse competitie. In de Premier League staat de teller ondanks zeven optredens nog op nul treffers.

Het is daarom dat Ten Hag en United in de aankomende transferperiode een nieuwe spits willen aantrekken. De voorkeur gaat dus uit naar een aanvalsleider met de nodige ervaring, zodat deze spits als leermeester kan fungeren voor Højlund.

Mogelijke doelwitten
De Daily Mail noemt enkele transfertargets van United. Volgens het medium is Ivan Toney een van de voornaamste spitsen op het lijstje van the Mancunians. Brentford zou er voor openstaan om zijn aanvaller in de komende transferperiode te verkopen als het juiste bedrag op tafel komt.

De andere twee namen die genoemd worden zijn Victor Osimhen en Mehdi Taremi. De interesse van United in eerstgenoemde is weinig verrassend, daar de Nigeriaan al langere tijd aan de club van Ten Hag wordt gelinkt. Taremi, een 31-jarige Iraniër van FC Porto, is een nieuwe naam. Hij zou een relatief goedkope aanwinst kunnen zijn, aangezien zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
2
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
12
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
11
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties