Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eriksen en Dembélé helpen Spurs aan ruime zege

Laatste update:

Tottenham Hotspur kende een prima start tegen de nummer achttien van de ranglijst. Eerst dwong Toby Alderweireld met een kopbal Jordan Pickford tot een redding en de doelman tikte even later een inzet van Harry Kane uit de hoek. Nog binnen tien minuten kreeg de thuisploeg zijn derde kans, dit keer via Dele Alli. De middenvelder kreeg de bal pardoes voor zijn voeten, maar schoot over de lat. De beste mogelijkheid op de openingstreffer kreeg Tottenham na ruim een half uur, toen er nog maar twee verdedigers stonden tegenover vijf aanvallers. Erik Lamela had alleen geen oog voor zijn medespelers en schoot vervolgens naast.

Wat efficiëntie betreft, deden de bezoekers het een stuk beter. Bij de eerste echte poging was het gelijk feest in het uitvak. Adam Johnson gaf een prima steekpass op Van Aanholt, die Hugo Lloris verraste met een schot in de korte hoek. Daarmee scoorde de back opnieuw, nadat hij midweeks al trefzeker was geweest tijdens het bezoek aan Swansea City. Lang kon Sunderland niet genieten van de voorsprong, want Eriksen maakte een minuut later alweer gelijk. Kane stuitte nog op Pickford, maar in de rebound was de Deen trefzeker, al had hij geluk met het slechte optreden van Lee Cattermole op de doellijn.

Het had niet veel gescheeld of Sunderland was na kort rust wederom op voorsprong gekomen. Na een snelle counter kreeg Jermain Defoe - woensdag nog goed voor een hattrick - een uitgelezen mogelijkheid, maar hij trof het zijnet. Daarna keerden het initiatief en de kansen terug bij Tottenham. Eerst kopte Alli nog naast, maar de 2-1 kon niet uitblijven. Pickford redde eerst nog goed op een inzet van Danny Rose, maar vervolgens was de schuiver van Dembélé hem te machtig. Halverwege de tweede helft besliste Eriksen de wedstrijd met een door debutant Jan Kirchhoff van richting veranderd schot. Kane verzorgde een klein kwartier voor tijd de eindstand door raak te schieten vanaf de strafschopstip, nadat diezelfde Kirchhoff een overtreding had gemaakt op Rose.

Oh Harry Kane! De aanvaller was in zijn laatste 13 Premier League-optredens goed voor 11 doelpunten! #coys #tottenham

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties