Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eriksen is pas achttien, maar met de bal aan de voet levensgevaarlijk'

Laatste update:

Eriksen scoorde niet, maar was wel een constante plaag voor de Milan-defensie. Sowieso speelden alle spelers goed, vond De Boer. "Voetbal is eigenlijk heel simpel'', lachte de coach in gesprek met het ANP. "Maar de jongens hebben het gewoon heel goed gedaan. Sulejmani en Suárez hielden het veld breed maar trokken op het juiste moment naar binnen. Van der Wiel trok de laatste weken eenmaal in de wedstrijd naar voren. Nu haalde hij wel twintig keer de achterlijn."

"En De Zeeuw en Enoh speelden ook gedurfd. Ze mogen van mij fouten maken, maar ze moeten wel lef tonen", vervolgde De Boer. "We speelden zoals ik dat graag zie. We straalden positieve arrogantie uit en verdedigden bij balverlies gedisciplineerd. De jongens hebben onze opdrachten uitstekend uitgevoerd."

UEFA Champions League
AC Milan
0 - 2
Ajax
Christian Eriksen was woensdag de beste man op het veld

Meer nieuws

Ajax Vrouwen verslaan Fortuna Sittard en winnen zesde TOTO KNVB Beker
3
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
9
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties