Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eriksen leidt Tottenham met doelpunten en assist naar late driepunter

Laatste update:

Na mogelijkheden voor Younes Kaboul en Adam Lallana in de eerste minuten dacht JayRodriguez in de negende minuut de 0-1 te hebben gemaakt. De treffer werd echter wegens buitenspel afgekeurd. Tien minuten later was het wel raak. Kyle Naughton verkeek zich op een trap van Artur Boruc en het was Rodriguez die het leer achter Hugo Lloris werkte. Lallana en Luke Shaw lieten daarna na om the Saints al snel op 0-2 te zetten. Het tweede doelpunt viel echter nog binnen het half uur. Naughton kreeg het leer niet goed weg en op aangeven van Rickie Lambert zorgde Lallana voor goal nummer twee. Een fout van Nathaniel Clyne leidde niet veel later de aansluitingstreffer van Eriksen in.

Eriksen nivelleerde vlak na rust ook de tussenstand op White Hart Lane. Dejan Lovren verspeelde de bal aan Roberto Soldado, die zag hoe de Deen simpel voor de 2-2 zorgde. Tottenham groeide in de wedstrijd, maar de falende afwerking zat de Londenaren voortdurend dwars. Nacer Chadli en weer Eriksen kregen het leer binnen het uur niet langs Boruc, die daarna goedkeurend toekeek hoe invaller Calum Chambers de mogelijke 3-2 van Eriksen blokkeerde. Southampton leek een punt uit Londen mee te nemen, maar Sigurdsson besloot anders. De vervanger van Moussa Dembélé, die in de rust in de kleedkamer achterbleef, schoot laag binnen na voorbereidend werk van Eriksen: 3-2.

-
Eindigt Tottenham Hotspur minimaal als vijfde?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties