Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eriksen: 'Men zegt dat ik kan voetballen, maar dat wist ik zelf niet meer'

Laatste update:

Eriksen kreeg van De Boer een plek in de basisopstelling toebedeeld als schaduwspits en wil die positie graag behouden in de komende wedstrijden. "Ik hoop dat ik nu tot de Kerst kan blijven staan in het elftal", vertelt de achttienjarige Deen aan het Algemeen Dagblad. "Ik moet weer zelfvertrouwen krijgen, want dat was ik wel een beetje kwijtgeraakt. Ik lees over mezelf dat ik goed kan voetballen. Er zijn veel mensen die dat zeggen. Maar zelf wist ik het niet altijd meer."

Overigens kende de middenvelder ook onder de inmiddels vertrokken coach Martin Jol alweer enkele goede momenten. "In de bekerwedstrijd tegen Veendam van half november kwam het goede gevoel even terug", weet Eriksen. "Na rust speelde ik 'op tien' achter Mido, die het aanspeelpunt was in de spits. Zo voetballen, in een centrale rol in de as, ligt mij het beste. Als ik vanaf de zijkant moet komen, zoals onlangs tegen VVV, dan heeft een elftal veel minder aan mij."

Zondag gaan de Amsterdammers op bezoek bij Vitesse. "Dat wordt sowieso een andere wedstrijd. In Nederland speel je veel meer man tegen man op het middenveld. Italiaanse ploegen geven veel meer ruimte om tussen de linies te voetballen. Goed spelen in de Champions League is alleen leuk geweest als je er in de competitie een vervolg aan geeft", besluit de Deens international.

-
Frank de Boer moet Christian Eriksen gewoon laten staan

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
0
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Bas Nijhuis zorgde zelf voor de seponering van zijn net uitgedeelde rode kaart
0
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
20
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties