Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eriksen staat op een lijstje van Barcelona, als die club komt is hij weg'

Laatste update:

"Zijn droomclub is Barcelona", weet Zwartkruis. Volgens de journalist staat de Deen op de schaduwlijst van die club. "Dat is een betrouwbaar lijstje. Als die komen, dat is hij weg. Als je een club als Bayer Leverkusen laat lopen, dat zet je heel hoog in. Dan heb je het dus over de allerhoogste categorie. Zolang die clubs niet komen, blijft hij net zo lief bij Ajax."

De 21-jarige Eriksen wordt ook genoemd bij Liverpool. Naar verluidt gaat de clubleiding van die vereniging over enkele dagen om tafel om de transferdoelen op te stellen. In een eerder stadium gaf Eriksen nog aan niet onwelwillend tegenover een transfer naar Anfield te staan.

Denk je dat Christian Eriksen goed genoeg is voor Barcelona?

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
5
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties