Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eriksen waarschuwt: 'Het heeft alleen maar tegen ons gewerkt'

Laatste update:

"Tot nu toe heeft het alleen maar tegen ons gewerkt. We hebben twee wedstrijden gehad met twee strafschoppen tegen", refereert Eriksen, geciteerd door de London Evening Standard, aan de penalty's van Australië en Peru. "Het (de VAR, red.) probeert het spelletje perfect te maken, maar ik vind dat het voetbal een beetje zijn charme verliest."

"Als speler verwacht je iedere keer iets wanneer je in het strafschopgebied komt. Als iemand valt, word je nerveus, want de scheidsrechters moeten het terugkijken. En dan kan alles gebeuren. Er is heel veel verschil vergeleken met het gevoel dat je normaal hebt als iemand zich in het strafschopgebied bevindt", besluit de sterspeler van Denemarken.

Door het gelijkspel tegen les Bleus in het Luzhniki Stadion werd Denemarken tweede in poule C. Eriksen erkende tegenover de NOS dat het spel niet de schoonheidsprijs verdiende. "Onze opdracht was om door te gaan op dit WK en dat hebben we gedaan. We zijn zeer tevreden, ook al was het niet het meest aantrekkelijke duel om te zien." Zondag speelt Denemarken in de achtste finale tegen Kroatië.

Ben jij het eens met de analyse van Christian Eriksen over de VAR?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties