Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erling Haaland slaat terug naar Liverpool-ster: 'Hij weet niet hoe dat voelt'

Laatste update:

De strijd tussen Liverpool en Manchester City, als best presterende clubs van Engeland, houdt voetbalfans wereldwijd al bijna een decennium bezig. Hoewel de grootmacht uit Manchester meer prijzen won, is Liverpool-rechtsback Trent Alexander-Arnold van mening dat de prestaties van zijn club in de afgelopen jaren de meeste eer verdienen.

"Hoewel zij meer prijzen hebben gewonnen dan wij en waarschijnlijk succesvoller zijn geweest, zullen onze prijzen meer voor ons en onze supporters betekenen vanwege de financiële situatie bij beide clubs", aldus Alexander-Arnold tegenover FourFourTwo. De Engels international wist in 2020 met zijn jeugdliefde beslag te leggen op het eerste kampioenschap sinds 1990.

Sky Sports maakte dankbaar gebruik van de uitspraken van Alexander-Arnold, door ze voor te leggen aan Manchester City-topspits Erling Braut Haaland. De Noor reageerde gepikeerd. "Als hij dat wil zeggen, prima. Ik ben hier pas één jaar en heb de treble gewonnen. Dat gaf een behoorlijk lekker gevoel. Ik denk niet dat hij precies weet hoe dat voelt…"

Haaland vindt de uitspraken van Alexander-Arnold onnodig, zo laat hij duidelijk blijken. "Hij kan praten wat hij wil… Ik weet niet waarom hij dat doet, maar ik zit er niet mee." De linkspoot weigert de favorietenrol te claimen. "Ik denk dat er veel teams zijn die de Premier League kunnen winnen, de afgelopen jaren was het altijd City. We gaan proberen om dat weer te doen. Het zal niet makkelijk worden, maar we zijn een goed team."

Manchester City-verdediger Ruben Dias toont in gesprek met BBC Radio Manchester ook geen begrip voor de uitspraken van Alexander-Arnold. "Aan het eind van de dag kun je alleen bepaalde emoties hebben als je echt dingen wint. Bij het winnen van de treble komt een gevoel dat je alleen kunt hebben als je de treble daadwerkelijk wint. Ik probeer geen commentaar te geven op het succes van andere mensen en probeer het ook niet groter of kleiner te maken dan dat het is."

Context


Joleon Lescott, die tussen 2009 en 2014 actief was voor Manchester City, is van mening dat de uitspraken van Alexander-Arnold door de media zijn opgepompt. "Je zou het in de context moeten horen, want je kan het al snel verkeerd opvatten. Maar ik denk niet dat je kan zeggen dat een prijs meer betekent voor de ene groep fans dan de andere, omdat het voor iedereen even belangrijk is", aldus Lescott als analist bij TNT Sports.

Bekijk Liverpool - Manchester City live op Viaplay!

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
19
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
86

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties