Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ernesto Valverde onder druk: 'De meest gepasseerde defensie? Dat wist ik niet'

Laatste update:

"De meest gepasseerde defensie? Dat wist ik niet", erkende Valverde na afloop van het duel in Los Carmenes. "Dat staat haaks op onze prestaties van de afgelopen seizoenen. De tegenstanders komen dichter bij ons strafschopgebied, terwijl we ook nog eens niet goed spelen in uitduels." De vroege tegengoal, na iets meer dan een uur spelen, was in de optiek van de coach niet leidend in de nederlaag. "We presteren slechts buitenshuis. We probeerden na rust het doel van Granada op te zoeken, maar na de 2-0 was het nog moeilijker", analyseerde hij het wedstrijdverloop.

Spaanse pers trekt massaal dezelfde conclusies over Frenkie de Jong

Frenkie de Jong komt er na de wedstrijd tussen Granada en Barcelona (2-0) een stuk genadiger van af dan veel van zijn ploeggenoten. De Spaanse media kennen hem niet allemaal een voldoende toe, maar zijn het er wel over eens dat De Jong een van de betere spelers was aan de zijde van de bezoekers.Lees artikel

"We spelen geen goede wedstrijden buiten ons stadion en Granada rondde de eerste kans meteen af. Maar dat is geen excuus. We speelden niet goed. We domineren, maar dat vertaalt zich niet in goals. We moeten daadkrachtiger zijn op de laatste meters. Frenkie de Jong en Sergi Roberto kwamen goed onder de druk vandaan, maar we waren voorin niet scherp genoeg. Dat zal beter moeten." Valverde voelt de verantwoordelijkheid voor de tweede nederlaag in het nog prille begin van het seizoen. "Je neemt altijd de verantwoordelijkheid op je. De spelers zijn de acteurs en zij winnen of verliezen."

"Maar ik voel me verantwoordelijk voor datgene wat hier is gebeurd", benadrukte de coach van de Catalanen. "Je kan winnen of verliezen, maar als je verliest moet je op zijn minst verdienen om te winnen. En vandaag (zaterdag, red.) verdienden we het niet om te winnen. Granada heeft verdiend gewonnen. Ze hebben het ons lastig gemaakt en ons pijn gedaan op belangrijke momenten."

Barcelona sluit de maand af met wedstrijden tegen Villarreal (thuis) en Getafe (uit). Afhankelijk van de wedstrijden van Real Sociedad en Deportivo Alavés kunnen de Catalanen na zondag zelfs naar de negende plaats in LaLiga zakken.

La Liga
Granada
2 - 0
FC Barcelona

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
5
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties