Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ernstige vertrouwensbreuk oorzaak van vertrek Jeroen Zoet bij PSV'

Laatste update:

De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad weten woensdagochtend te melden dat het vertrek van Jeroen Zoet voortkomt uit een vertrouwensbreuk met keeperstrainer Ruud Hesp. Volgens laatstgenoemde regionale krant zou de relatie tussen de twee dusdanig verslechterd zijn dat Zoet 'niet meer onder de huidige keeperstrainer zal spelen'.

Het Eindhovens Dagblad schetst dat Hesp er niet in geslaagd is om een duidelijke hiërarchie aan te brengen onder de doelmannen die hij onder zijn hoede heeft. Naast de problemen met Zoet, is Robbin Ruiter eveneens flink teleurgesteld over zijn positie bij PSV. Hidde Jurjus, momenteel verhuurd aan De Graafschap, beklaagde zich onlangs ook over het gebrek aan communicatie vanuit Eindhoven, een van de taken van Hesp.

Van Osch is terug bij PSV: 'Het voelt echt heerlijk'

De 'grootste fout' die Hesp volgens de krant heeft gemaakt, is dat hij in voor aanvang van de wedstrijd tegen Willem II, toen Zoet voor het eerst op de bank zat achter Lars Unnerstall, Zoet niet heeft verteld dat hij geen tweede, maar derde keeper zou worden. De sluitpost wilde daarop zijn professionaliteit tonen door toch op de bank plaats te nemen, maar verkaste vervolgens op aandringen van toenmalig trainer Mark van Bommel alsnog naar de spelersbus.

Op het onlangs door PSV belegde trainingskamp in Qatar rommelde het opnieuw in het keepersgilde van de Eindhovenaren. Hesp, die in tegenstelling tot assistenten Jürgen Dirkx en Reinier Robbenmond wel aan mocht blijven na het vertrek van Van Bommel, slaagde er toen opnieuw niet in om duidelijkheid te scheppen wat betreft de hiërarchie onder de doelmannen. "Bij vragen over de verhoudingen en zijn plannen bleef Hesp maar om de hete brij heen draaien en liet hij Zoet almaar in onzekerheid, zo stellen ingewijden", voegt de regionale krant toe.

Denk jij dat Jeroen Zoet in de toekomst ooit nog onder de lat zal staan bij PSV?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties