Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ervaringsdeskundige adviseert Martial: 'Alles negeren en gewoon voetballen'

Laatste update:

De linksachter las alles over zijn persoon. "Ik denk dat ik te veel heb gelezen. Tegenwoordig probeer ik het te negeren. Er worden altijd dingen gezegd en geschreven, zeker over mij, ik ben voor heel veel geld gegaan. Er zijn altijd mensen die hopen dat je het niet goed doet. Ik kan Martial alleen maar adviseren om het te negeren."

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

"Ik ben altijd bereid om mensen te helpen, dus dat geldt ook voor Martial", gaat Shaw verder. "Natuurlijk zal hij het in het begin misschien wat moeilijk vinden, maar wij hebben geweldige mensen bij de club. Staf en spelers. We zullen hem allemaal van harte welkom heten. Hij is een jonge speler met veel potentieel. Hopelijk kunnen we hem helpen en ik denk dat hij veel kan leren van iemand als Wayne Rooney."

Shaw zelf is na een matig jaar met veel blessures helemaal terug. "Dit wordt het jaar van Shaw", zei manager Louis van Gaal al. "Ik ben fit", beaamt Shaw zelf. "Ik heb in de zomer doorgetraind en dat heeft mij enorm geholpen. Ik voel me beter dan toen ik nog bij Southampton speelde. Ik voel me steeds sterker worden, zeker in de training. Ik hoop dat ik blessurevrij blijf."

Gaat Anthony Martial het goed doen bij Manchester United?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties