Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Esbjerg wijst Nederlandse aanvaller de deur: 'Een contract heeft geen zin'

Laatste update:

De 23-jarige aanvaller meldde zich in Denemarken, in de hoop daar een verbintenis in de wacht te slepen. Assistent-trainer Lungi Sörensen sprak aanvankelijk positief over Snijders, maar Esbjerg heeft er nu toch voor gekozen hem weer te laten gaan. De club wilde hem aan het werk zien om te kijken of hij Arnor Smárason kon opvolgen. "Maar we hebben hem naar huis gestuurd", zegt hoofdtrainer Niels Frederiksen.

"Hij heeft zijn best gedaan, was oké, maar we zagen dat hij niet iets extra's bijdroeg in vergelijking met de spelers die we hier al hebben. Een contract in elkaar zetten heeft dan geen zin. We staan verder ook niet onder druk, we hebben nog wel andere opties. We zullen nog spelers halen. Misschien niet vandaag of morgen, maar wel een keer", zegt Frederiksen. Hij trok Mick van Buren van Excelsior al wél aan.

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
15
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties