Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ESPN gaat los op interview van Danny Makkelie: 'Kinkklare lariekoek'

Laatste update:

Verdonk probeerde met een sliding op de achterlijn een voorzet van Ché Nunnely te blokkeren, maar raakte daarbij de binnenkant van de rechterenkel van de aanvaller van Willem II. Makkelie greep niet in en verscheen na afloop voor de camera's van ESPN. "Dit is een honderd procent gemiste gele kaart, die mogen wij niet missen", aldus de arbiter. "Wij zien de overtreding, maar we hebben hem niet goed ingeschat. Bij een gele kaart grijpt de VAR niet in, dus die mag dat ook niet adviseren. Het zou mooi zijn als de VAR zou zeggen dat het geel is, maar dat mag niet. Dat is het protocol."

De bewuste overtreding van Calvin Verdonk op Ché Nunnely.

Makkelie is verbaasd dat de studiogasten van ESPN het beoordelen als een rode kaart. "De tackle is keurig over de grond", gaat hij verder. "Hij houdt zijn been laag en raakt hem aan de binnenkant van de schoen. Er is helemaal geen sprake van ernstig gemeen spel. Is de voet of het been hoger, dan is er geen discussie. Dit is een tackle die keurig over de grond wordt uitgevoerd. Honderd procent een gele kaart. In het veld waren er ook geen reacties van de spelers, daarom vind ik het verrassend dat men het rood vindt."

De uitleg van Makkelie leidde tot verbazing in de studio. "Dit is natuurlijk kinkklare lariekoek. Dus alle Willem II-spelers hadden Makkelie moeten aanvallen", haakt Van Gangelen in. "Hij heeft het erover dat de tackle laag blijft en op de enkel komt. Maar je kan hier gewoon je enkelbanden mee afscheuren", aldus Van Hooijdonk. "Je enkel breken, Pierre", vult Van Gangelen aan. "Dit is net zo erg als wanneer het tien centimeter hoger komt. Dit is gewoon gemeen spel en een rode kaart." Makkelie gaf afgelopen zonderag wel een rode kaart aan Doke Schmidt, die tijdens SC Cambuur - sc Heerenveen hard doorging op de knie van Tibor Halilovic.

In de studio wordt de vergelijking gemaakt met de rode kaart die FC Groningen-verdediger Neraysho Kasanwirjo dinsdagavond kreeg na een overtreding op Dani de Wit. Volgens de gasten in de studio hangt tegenwoordig veel samen met de reactie van de spelers. "Dani de Wit voelt hem echt wel, maar die voelt hem echt niet zoals hij rolt", doelt Bruggink op de rode kaart van Kasanwirjo. "Dat heeft heel veel invloed, helemaal in die lege stadions. Het is echt moeilijk. Van Gangelen is het daar mee eens. "Kun je nagaan hoe die scheidsrechters zo gewend zijn aan misbaar, dat ze nu aan een reactie gaan aflezen hoe ernstig een overtreding is."

-
Vond jij het een rode kaart?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
7
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties