Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ESPN gaat stuk om interview Paes: 'Ja, een beetje... Ah, laat maar'

Laatste update:

Op beelden van ESPN was te zien dat trainer Hake tien minuten voor de rust, bij een 1-0 achterstand, richting Paes gebaarde dat de doelman naar het gras moest gaan. Vervolgens riep hij de rest van de spelers bij zich voor een tactische bespreking. Na afloop werd Paes geconfronteerd met de beelden van Hake die aangeeft dat hij moet gaan zitten. "Ja, ik voelde wel een klein beetje… Ah, daar zie je het. Ja, het stond tactisch niet helemaal top. De trainer voelde zich genoodzaakt om een tactische omzetting door te voeren. Dan kan dat gebeuren."

Kees Kwakman reageert lachend in het praatprogramma. "Ja, ik voelde wel een beetje.. Ah laat maar", imiteert hij Paes met een knipoog. "Echt leuk. Dit is bij FC Groningen ook een aantal keer gebeurd. Het gebeurt bij FC Utrecht helemaal niet vaak. Het stond gewoon niet goed en Hake voelt dat hij iets moet doen. Je kon ook wachten tot de rust, maar goed." Kenneth Perez denkt dat de tactiek van tevoren wel is besproken. "Als dit nooit besproken was, zou ik als keeper denken: wat doet de trainer? " Kwakman denkt echter dat het gebaar duidelijk genoeg was. "Dat zou Paes toch wel snappen, als hij steeds die Hake omlaag ziet gaan?"

Kwakman denkt te weten welke tactische kwalen Hake wilde repareren. "Je hoorde Willem Janssen na afloop zeggen dat ze problemen hadden met het systeem van Vitesse. Ze hadden met name moeite aan de rechterkant, met Moussa Sylla, Adam Maher en Hidde ter Avest. Maher kwam heel vaak tegen Loïs Openda te staan en dat is volgens mij niet helemaal de bedoeling", aldus de analist. "Utrecht liep er steeds achteraan. Het stond gewoon niet bij Utrecht en dat heeft ook te maken met het systeem van Vitesse, met de inschuivende Riechedly Bazoer en de opkomende backs."

-

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties