Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ESPN krijgt Daley Blind niet te spreken na nieuwe deceptie: 'Heel jammer'

Laatste update:

Blind lijkt onder trainer Alfred Schreuder niet langer verzekerd te zijn van een basisplaats bij Ajax. Tegen Vitesse werd de achterhoede gevormd door Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en de van een blessure teruggekeerde Owen Wijndal. Blind zat om die reden voor de derde wedstrijd op rij op de bank. Waar hij tegen Rangers FC en PSV helemaal niet in actie kwam, mocht hij het ditmaal een half uur laten zien. Na afloop weigerde hij voor de camera te komen om te praten over de situatie.

"Wij wilden heel graag Daley Blind voor de camera, maar Ajax en Daley Blind hebben besloten om voorlopig even geen interviews te geven. Dat vinden wij uiteraard heel jammer, maar daar kunnen wij respect voor opbrengen", verduidelijkte presentator Jan Joost van Gangelen de situatie. Schreuder lijkt voorlopig de voorkeur te geven aan Wijndal als linksback, mits de van AZ overgekomen verdediger fit is. Tegen PSV fungeerde Rensch als linksback. Het experiment waarbij Blind als centrale verdediger fungeert en Bassey als linksback lijkt Schreuder niet te zijn bevallen.

De kans is groot dat Blind bij het Nederlands elftal wel kan rekenen op een basisplaats. Vrijdag wordt de definitieve selectie voor het WK bekend. De linkspoot stond tijdens de afgelopen twee Nations League-wedstrijden tegen Polen en België in de basis en speelde de volledige negentig minuten. Blind fungeert bij Oranje als linker wingback. Virgil van Dijk, Nathan Aké en Jurriën Timber lijken de centrale verdedigers te worden. Tyrell Malacia is Blinds grootste concurrent aan de linkerkant.

Eredivisie
Ajax
2 - 2
Vitesse

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties