Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'ESPN' zinspeelt op verrassende transfer voor Wesley Sneijder

Laatste update:

Querétaro staat na de eerste seizoenhelft zestiende in de Liga MX. In het seizoen 2014/15 speelde Ronaldinho voor de club, maar een dergelijke sterspeler ontbreekt momenteel. Mexicaanse media houden dan ook rekening met een 'media-explosie', als Sneijder daadwerkelijk de overstap maakt. Op dit moment speelt de recordinternational van Oranje voor OGC Nice. Zijn contract loopt na dit seizoen af, maar omvat een optie voor een extra jaar.

De toekomst van Sneijder is de afgelopen weken onderwerp van gesprek. Eind vorige maand claimde het Algemeen Dagblad dat zaakwaarnemer Guido Albers heeft gesproken met een afvaardiging van Los Angeles FC, dat getraind wordt door Bob Bradley en in het nieuwe kalenderjaar debuteert op het hoogste niveau. Donderdag hintte Nice juist naar een langer verblijf van de spelmaker. "Sneijder een mislukking? We kunnen er aan het eind van het seizoen pas over oordelen", gaf voorzitter Jean-Pierre Rivère aan.

Sneijder heeft mede door blessureleed nog niet weten te imponeren in de Ligue 1. Hij speelde pas acht wedstrijden, met een totaal van 645 speelminuten. Rivère zei vertrouwen te houden in de zomeraanwinst. "Ik zeg altijd over nieuwe spelers die moeten wennen: niet te snel oordelen. Wesley is een geweldige speler. Toen hij bij ons arriveerde, raakte hij geblesseerd. Hij is een vechter, hij wil hier slagen. Men kan later oordelen."

Zie je Wesley Sneijder naar Mexico gaan?

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
2
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
32
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
152

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties