Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Esteban: 'Als hij de vrede met mij wil tekenen, dan sta ik daarvoor open'

Laatste update:

De doelman van de Alkmaarders wordt al sinds november 2011 niet meer opgeroepen door Jorge Luis Pinto; Esteban ondervond destijds hinder van een handblessure, maar verliet het trainingskamp van het Costa Ricaans elftal zonder hierover te overleggen met de bondscoach en keerde terug naar Nederland. Pinto was daar allerminst blij mee en deed vervolgens geen beroep meer op Esteban.

Het lijkt er nu echter op dat de keuzeheer van Costa Rica, dat zich al verzekerd heeft van deelname aan het toernooi om de wereldtitel, een poging doet om de relatie met de AZ-goalie weer te herstellen. "Als hij de vrede met mij wil tekenen, dan sta ik daarvoor open", laat de tweevoudig international weten aan De Telegraaf. De 24-jarige Esteban zal de komende maanden in de gaten gehouden worden door Pinto.

Denk je dat Esteban Alvarado erbij zal zijn op het WK van 2014?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties