Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eto'o bevestigt transfer naar Turkije: 'Ik mag blijven dromen'

Laatste update:

Voorzitter Gültekin Gencer meldde twee weken geleden dat er op grote lijnen een akkoord was bereikt en de 34-jarige Eto'o heeft nu dus zijn handtekening gezet. De Kameroener laat weten 'trots' te zijn: "Ik heb de club en de stad bezocht en realiseerde mij dat ik ook op mijn leeftijd nog mag blijven dromen, mag blijven dromen van een prachtige uitdaging", schrijft Eto'o.

"Dit nieuwe project, met een nieuw stadion, nieuwe spelers en een duidelijke filosofie, zal ongetwijfeld zijn stempel drukken op dit prachtige land. Heel misschien winnen we met Antalyaspor wel de landstitel", besluit de ex-speler van onder meer Sampdoria, Chelsea, Internazionale en Barcelona. Antalyaspor is ook bezig met de komst van Ronaldinho.

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties