Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eto'o, Song en Enoh in voorselectie, WK-droom Overtoom voorbij

Laatste update:

Uit de huidige groep van dertig man van Finke vallen nog zeven man weg. Een paar man zijn echter wel zo goed als zeker van deelname aan het toernooi in Brazilië. Aanvoerder en topscorer aller tijden Samuel Eto'o bijvoorbeeld: de spits van Chelsea gaat op voor zijn vierde WK met het Afrikaanse land. In 1998 was hij met zeventien jaar en drie maanden de jongste deelnemer ooit aan het toernooi van dat moment.

Andere belangrijke schakels voor Kameroen zijn Nicolas N'Koulou, Aurélien Chedjou en Alex Song. Ook Eyong Enoh maakt deel uit van de voorselectie van bondscoach Finke. De 27-jarige middenvelder was de laatste jaren actief bij Ajax, maar speelde dit seizoen geen minuut in de Eredivisie. Hij begon bij de beloften in de Jupiler League en ging in januari aan de slag bij Antalyaspor.

Voor Willie Overtoom is geen plaats ingeruimd in de nationale selectie. De 27-jarige aanvallende middenvelder stapte halverwege het seizoen 2012/13 over van Heracles Almelo naar AZ. Een half jaar eerder had hij zijn debuut gemaakt voor Kameroen. Hij speelde in juni 2013 zijn tweede interland, maar een derde kwam er nooit bij. Dit seizoen was Overtoom veroordeeld tot de reservebank in Alkmaar.

De voorlopige selectie:

Doel: Charles Itandje (Konyaspor), Guy Ndy Assembe (Guingamp), Feudjou Loïc (Cotonsport), Njock Sammy (Fethiyespor)

Verdediging: Allan Nyom (Granada), Dany Nounkeu (Besiktas), Cédric Djeugoué (Club Camerounais), Aurélien Chedjou (Galatasaray), Nicolas N'Koulou (Olympique Marseille), Jean-Armel Kana-Biyik (Stade Rennes), Henri Bedimo (Olympique Lyon), Benoît Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur), Gaëtan Bong (Olympiacos)

Middenveld: Eyong Enoh (Antalyaspor), Jean II Makoun (Stade Rennes), Joël Matip (Schalke 04), Stéphane Mbia (Sevilla), Landry Nguémo (Bordeaux), Alex Song (Barcelona), Raoul Loé (Osasuna), Edgar Salli (RC Lens)

Aanval: Samuel Eto'o (Chelsea), Eric-Maxim Choupo Moting (FSV Mainz 05), Benjamin Moukandjo (Nancy), Vincent Aboubakar (Lorient), Pierre Webò (Fenerbahçe), Mohammadou Idrissou (Kaiserslautern) en Fabrice Olinga (Málaga).

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
52
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
34
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties