Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Euforie getemperd bij FOX Sports: 'Erik ten Hag doet vannacht geen oog dicht'

Laatste update:

De commentator van de NOS vond Ajax in verdedigend opzicht namelijk kwetsbaar ogen. "Aanvallend was Ajax heel goed, als je drie keer scoort in de eerste wedstrijd in de Champions League en ook wel wat kansen creëert. Daar zullen ze uitermate tevreden over zijn. Maar Ten Hag kennende doet hij vannacht geen oog dicht, want ze gaven ook wel heel veel kansen weg", zegt Vermeulen bij FOX Sports.

"Daar zal hij wel een paar uur naar zitten staren om te kijken hoe hij dat zondag beter kan doen", vervolgt Vermeulen, verwijzend naar de topper in de Eredivisie van aankomend weekend tegen PSV. "De wedstrijd had echt twee kanten. Het zag er af en toe heel frivool uit, maar het was af en toe ook heel slordig. Normaal gesproken krijg je toch wel één of twee tegengoals. Dat was een beetje mazzel."

Tafelgenoot Leon ten Voorde probeert nuance aan te brengen "Ik hoorde bij Veronica dat Lille er helemaal niks van kon, maar dat is ook wel een beetje overdreven. Je speelt wel tegen de nummer twee van Frankrijk, weliswaar enigszins uitgekleed", aldus de journalist van Tubantia. "Ajax is nog een beetje zoekende en er komen momenten dat je kansen tegen krijgt. De restverdediging is nu eenmaal erg belangrijk als je ziet hoe Ajax speelt. Je kunt niet verwachten dat die van A tot Z klopt. Ze gaven inderdaad wat kansen weg, maar de rest van Europa zal toch denken: Ajax is weer terug."

Kun jij je vinden in de woorden van Arno Vermeulen?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties