Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europees avontuur Go Ahead na afstraffing voorbij

Laatste update:

Verdediger Bart Vriends zei na het 1-1 gelijkspel in Emmen 'niet onder de indruk' te zijn van de tegenstander, maar zijn Go Ahead speelde eigenlijk al vanaf minuut vier een verloren wedstrijd in Boedapest. Het stond toen immers 1-0: de verdediging van Go Ahead kon een voorzet vanaf links niet wegwerken en op aangeven van Roland Varga kon Zoltán Gera vervolgens het openingsdoelpunt binnen knallen. Go Ahead liep vanaf dat moment dus achter de feiten aan en kwam nauwelijks aan voetballen toe. Na twintig minuten werd het bijna 2-0: Erik Cummins keerde een schot van Varga.

De doelman moest een paar seconden later echter alsnog vissen: hij speelde de bal in de voeten van Dániel Böde en die profiteerde van het geblunder van Cummins. Na een klein half uur spelen kwam Go Ahead voor het eerst dreigend opzetten: Alex Schalk legde de bal terug op Jeffrey Rijsdijk en die schoot van ver naast. Ferencváros bleef voetballend echter oppermachtig en gooide het duel in de slotminuut van de eerste helft in het slot: Roland Lalah omspeelde de ongelukkig spelende linkervleugelverdediger Kenny Teijsse en liet Attila Busai de 3-0 op het scorebord zetten in de Groupama Arena.

Go Ahead was ook na rust nauwelijks in staat kansen te creëren. Alleen Teijsse werd met een omhaal gevaarlijk, maar Dénisz Dibusz had een mooie redding in huis. Ferencváros liet zich nog een aantal keer in aanvallend opzicht gelden en had na 65 minuten absoluut op 4-0 kunnen komen, maar Lamah miste een strafschop. De ex-aanvaller van Roda JC Kerkrade mocht aanleggen na een handsbal van Teijsse. In de 88e minuut werd het alsnog 4-0: Zsolt Haraszti scoorde nadat hij de bal had ontvangen van Böde. Deniz Türüc redde de eer voor Go Ahead, dat op 10 augustus met een wedstrijd tegen Jong PSV aan de competitie begint.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties