Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europees avontuur voor FC Groningen al ten einde

Laatste update:

Groningen kon rekenen op de steun van een uitverkocht Euroborg, maar dat mocht dus niet baten. De Eredivisionist begon overigens niet onaardig: een kopbal van Johan Kappelhof werd van de lijn gehaald door Adam Rooney en Filip Kostic, die misschien wel zijn laatste wedstrijd voor De Trots van het Noorden speelde, schoot rakelings voorlangs. De thuisploeg domineerde, terwijl de tegenstander op de counter loerde. Na 25 minuten brak Aberdeen tegen de verhouding in de wedstrijd open.

Jonathan Hayes ging over het been bij Rasmus Lindgren en verdiende een strafschop, die werd benut door Rooney. Zeven minuten later, in minuut 33, werd het zelfs 0-2: Rooney raakte de lat, waarna Niall McGinn zonder problemen de rebound kon benutten. Groningen wist niet wat het overkwam, maar zette voor rust nog even aan. Nadat Tjaronn Chery al een mogelijkheid had laten liggen, was het via Maikel Kieftenbeld wel raak.

De aanvoerder kopte op aangeven van Hans Hateboer de aansluitingstreffer in het doel en daardoor zocht Groningen toch nog met een relatief goed gevoel de kleedkamer op. Trainer Erwin van de Looi voerde in de rust een dubbele wissel door: Jarchinio Antonia en Michael de Leeuw kwamen in het veld voor Kieftenbeld en Danny Hoesen. Groningen voerde in het eerste kwartier na rust de druk flink op, maar Aberdeen overleefde deze fase.

Als Groningen nog geloofde in de volgende ronde, dan had de kans van De Leeuw er na 63 minuten in gemoeten, maar de invaller miste een honderdprocentkans. Het was pompen of verzuipen voor de groen-witten, maar verder dan een gevaarlijke en harde voorzet van Kostic kwamen zij niet meer. De bezoekers uit Schotland vergaten in de slotfase de genadeklap uit te delen, maar verzekerden zich dus wel van de derde voorronde in de Europa League.

-

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
12
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties