Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Europese finalisten en rivalen hengelen naar diensten Ajax-middenvelder'

Laatste update:

De prestaties van Van de Beek in de Champions League werden ook buiten Nederland lovend ontvangen. De 22-jarige Ajacied scoorde in de uitwedstrijden tegen Juventus (kwartfinale) en Tottenham (halve finale). Hij was samen met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Dusan Tadic en Hakim Ziyech grotendeels verantwoordelijk voor het Europese succes van Ajax. Ziyech is in de Engelse media ook al gelinkt aan een overstap richting the Gunners.

André van de Beek, de vader van de begeerde Ajax-middenvelder, sprak met Ajax Showtime over de toekomst van zoonlief. Een langer verblijf in Amsterdam behoort zeker tot de mogelijkheden, ondanks de aanzwellende geruchten over een buitenlands avontuur. "Er moet wel een heel mooie club komen, wil hij Ajax inruilen. Hij wil het liefst nog veel meer prijzen winnen met Ajax en hij heeft het gruwelijk naar zijn zin."

"Er staat volgend jaar weer een mooi team. Er kunnen wel jongens weggaan, maar Overmars (directeur spelerszaken Ajax, red.) heeft vast en zeker zijn huiswerk gedaan. Donny moet het naar zijn zin hebben. We gaan het wel zien", voegt Van de Beek senior daaraan toe. Het huidige contract van Van de Beek junior loopt door tot medio 2022, waardoor Ajax bij een tussentijds vertrek een flinke transfersom kan vragen. Overmars liet onlangs weten Van de Beek te willen belonen met een nieuw contract.

Voor welke club zou jij kiezen als je Donny van de Beek was?

Meer nieuws

VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
6
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
1
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties