Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europese grootmacht wil van Xavi Simons het gezicht van de club maken

Laatste update:

Nu Kylian Mbappé lijkt te vertrekken naar Real Madrid, is er niks meer over van het trio Mbappé, Lionel Messi en Neymar. Messi vertrok afgelopen zomer naar Inter Miami en Neymar staat onder contract bij het Saudi-Arabische Al-Hilal.

Meer: Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig

De club is naarstig op zoek naar nieuwe 'gezichten' en heeft die gevonden in Simons en Warren Zaïre-Emery. Laatstgenoemde geldt als een van de grootste talenten van Frankrijk en heeft zelfs zijn debuut voor het nationale elftal al gemaakt.

Zaïre-Emery heeft tevens al een mondeling akkoord bereikt over een nieuw contract bij PSG. Volgens Romano wordt die vernieuwde verbintenis snel ondertekend.

Simons ligt nog tot medio 2027 vast in het Parc des Princes, maar kan ook rekenen op een nieuw aanbod. Volgens de Italiaanse journalist gaat PSG de komende maanden stappen zetten om van Simons het gezicht van de club te maken.

Momenteel komt de twintigjarige middenvelder annex aanvaller op huurbasis uit voor RB Leipzig. Hij was dit seizoen in 21 Bundesliga-duels al goed voor zeven doelpunten en zes assists.

Ook in de Champions League maakt hij furore voor die Roten Bullen. De elfvoudig international van Oranje kwam tot dusver zeven keer in actie op het miljardenbal, maakte daarin twee treffers en was tevens tweemaal aangever.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
14
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
9
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
45
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties