Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Europese topclub in wording' PSV doet volgens Veronica Inside twee miskopen

Laatste update:

"Met Mohamed Ihattaren en Cody Gakpo, en ze hebben misschien nog een jeugdspeler die ik niet ken, had ik Doan niet gekocht hoor", zegt Van der Gijp. "Ik vind het geen geweldenaar. Voor PSV een heel aardige speler, maar niet iemand die zoals bijvoorbeeld Steven Bergwijn een stap naar Arsenal gaat maken. Dat gaat hij niet redden. Hij komt zoveel tekort: snelheid, lengte, kracht." Van der Gijp trekt de vergelijking tussen Doan en zijn landgenoot Keisuke Honda. "Doan is een aardige dribbelaar, maar ik vond Honda echt vier klasses beter."

Derksen is het eens met zijn collega-analist. "Ik denk ook dat PSV het plafond van Doan is", aldus Derksen, die ook de andere aankopen van PSV analyseert. "Bruma, die vind ik echt zwak. Maar Ryan Thomas, die is pas 24. Hij heeft natuurlijk een bijzonder nare blessure gehad, maar als hij fit wordt, vind ik dat wel een jongen met mogelijkheden." Van der Gijp heeft minder hoge verwachtingen: "Een beetje zoals Ramselaar en Maher." "Nou, hij heeft wel wat meer hoor", reageert Derksen.

Hoewel Derksen niet zo positief is over Doan en Bruma, kan de rest van de aanval van PSV hem wél bekoren. "PSV is zomaar uit het niets een Europese topclub aan het worden", stelt de oud-verdediger. "Grotere talenten dan die jongens die voorin lopen, bestaan er niet. In Nederland niet, maar buiten Nederland zie je er ook niet zoveel. Het technisch management hoeft alleen maar te zorgen voor één spelbepaler, die de openingen ziet en de passjes geeft. En ze moeten eigenlijk twee goede centrale verdedigers en een linksback hebben. Als je die weet te vinden, dan concurreer je met Ajax en doe je mee in de Champions League."

Is Ritsu Doan een goede aankoop van PSV?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties