Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex Sandro neemt met rake kopbal op prachtige wijze afscheid van Juventus

Laatste update:

Monza was de gevaarlijkere ploeg in de beginfase in het Allianz Stadium. Een scherpe voorzet van Dany Mota kon net niet worden binnengetikt door Samuele Birindelli, zoon van Juventus-legende Alessandro Birindelli. Andrea Colpani zag zijn vrije trap even later knap worden gekeerd door Mattia Perin.

Juventus kwam beter in de wedstrijd en bijna op 1-0, toen een schot van Nicolò Fagioli op de lat belandde. Een fenomenaal blok van Armando Izzo zorgde er even later voor dat Arkadiusz Milik niet alsnog voor de openingstreffer tekende. Izzo onderscheidde zich even later opnieuw, door de bal voor de doellijn weg te halen.

De naar Maradona vernoemde Izzo kon vlak voor het half uur niets doen aan de openingstreffer, die via Chiesa alsnog viel. De Italiaans international, die is opgenomen in de voorselectie van de Azzurri, sneed de zestien binnen en rondde af met een hard schot in de bovenhoek: 1-0.

Juventus had de smaak te pakken en wist de voorsprong twee minuten later al te verdubbelen. Fagioli schilderde een hoekschop op het hoofd van Alex Sandro, die bij de eerste paal vogelvrij kon binnenkoppen: 2-0. Een prachtig moment voor de Braziliaan, die zijn laatste wedstijd voor Juventus speelde.

Na rust probeerde Birindelli het andermaal met een goed schot, maar andermaal stond Perin paraat. Een minuut later zat het ook Chiesa niet mee, toen hij de lat trof. Chiesa kwam na een combinatie met Fagioli opnieuw in scoringspositie terecht. Ditmaal stuitte hij op het blok van een verdediger.

In de slotfase gebeurde er weinig meer op het veld. Alessio Zerbin pakte nog zijn tweede gele kaart, waardoor Monza het duel met tien man eindigde. Alex Sandro kreeg een publiekswissel en nam uitgebreid de tijd om de Juventus-supporters te bedanken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
2
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
17
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
147
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
23
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties