Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europese toptransfer lonkt een jaar na vertrek bij Ajax alsnog voor Tagliafico

Laatste update:

Ten Hag kent de dertigjarige Tagliafico nog goed van de tijd die de twee samen doorbrachten in Amsterdam. De Argentijn stond tussen 2018 en 2022 onder contract bij Ajax en Ten Hag was de enige trainer die in die tijd voor de groep stond bij de Ajacieden. Beide heren trokken uiteindelijk in de zomer van vorig jaar de deur in Amsterdam achter zich dicht, maar nu lonkt een hereniging.

Tagliafico is echter niet de enige speler die United op het oog heeft voor de linksbackpositie. Ook Marc Cucurella, Marcos Alonso en Sergio Reguilón worden genoemd als opties. The Red Devils zitten behoorlijk verlegen als het gaat om de positie links achterin. Luke Shaw raakte recent namelijk geblesseerd en ook Tyrell Malacia is al enige tijd uit de roulatie. Daarnaast werd Brandon Williams eerder deze zomer verhuurd aan Ipswich Town, waardoor Ten Hag momenteel geen enkele linkervleugelverdediger tot zijn beschikking heeft.

Mocht Tagliafico daadwerkelijk de overstap naar Manchester maken komt er al na een jaar een einde aan zijn dienstverband in Lyon. De Fransen namen hem destijds voor ruim vier miljoen euro over van Ajax, dat eerder zomer nog een poging deed Tagliafico terug te halen. Deze deal kwam niet van de grond aangezien de Amsterdammers niet bereid waren de door Lyon verlangde transfersom op tafel te leggen. Daarnaast waren volgens De Telegraaf ook de salariseisen van Tagliafico te gortig voor Ajax.

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties