Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everse: 'Ik ben nog altijd optimistisch, maar ik geef ons geen kans meer'

Laatste update:

Dat verschil zal in de laatste zes wedstrijden niet meer goed worden gemaakt, voorspelt Everse. "Ik ben nog altijd optimistisch. Maar dat gaat ons niet lukken", vertelt de coach, onlangs aangesteld als opvolger van de ontslagen Ernie Brandts, aan De Telegraaf. "Natuurlijk blijven we proberen elke wedstrijd te winnen, maar statistisch gezien geef ik ons geen kans meer."

Met een doelsaldo van -46 staat Dordt al geruime tijd op de laatste plaats, met Filip Kurto als de doelman die de meeste doelpunten tegen kreeg in de Eredivisie (64). Zorgwekkender nog vindt Everse echter het geringe aantal goals dat zijn ploeg maakt; er werd pas achttien keer gescoord. "We zijn gewoon machteloos voorin. Ze doen hun stinkende best, maar komen nu eenmaal kwaliteit tekort."

-
Denk je ook dat FC Dordrecht uit de Eredivisie degradeert?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
6
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
13
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties