Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton-coach Moyes over provocerende Suárez: 'Ik vond het geweldig'

Laatste update:

Het meeste opzien baarde Suárez nog met zijn juichen na het eerste doelpunt. De Uruguayaan werd onlangs bekritiseerd door Everton-manager David Moyes omdat hij teveel fopduiken zou maken. Dat maakt het voetbal kapot, aldus Moyes. Die uitspraak was Suárez niet vergeten en toen hij scoorde sprintte hij naar de dug-out van Everton, om daar een perfecte schwalbe uit te voeren.

"Ik vond het geweldig", zei Moyes na afloop in de Engelse media over de actie van Suárez. "Ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan. Maar hij zal dit nu ook bij heel veel andere managers moeten geen doen." Overigens leek Moyes tijdens de wedstrijd zelf een stuk minder geamuseerd met de actie van Suárez. Liverpool-manager Brendan Rodgers baalde van het afgekeurde doelpunt, diep in blessuretijd. "Dit is enorm teleurstellend", aldus Rodgers. "Iedereen dacht dat het een doelpunt was, behalve de grensrechter. Het had een prachtige hattrick moeten zijn."

Bekijk hier de actie van Luis Suárez:

-

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
32
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties