Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Everton krijgt lucht van salaris Koeman bij KNVB en wil onder afspraak uit'

Laatste update:

Everton probeert via een juridische weg onder de afspraak met Koeman uit te komen. Daarbij wijst de huidige nummer negen van de competitie naar bondscoaches zoals Martin O'Neill (Noord-Ierland), Vladimir Petkovic (Zwitserland) en Lars Lagerbäck (IJsland). Deze drie keuzeheren zouden allen meer verdienen dan Koeman ontvangt bij de KNVB.

Koeman maakte in 2016 de overstap van Southampton naar Everton. In Liverpool werd hij met een jaarsalaris van ongeveer 6,8 miljoen euro een van de bestbetaalde managers van de Premier League. Na tegenvallende resultaten werd hij in oktober ontslagen, terwijl zijn contract doorliep tot medio 2019. Everton wil niet nog vijftien maanden het verschil in salaris aanvullen en probeert nu dus die afspraak op te zeggen. Eerder was Everton al een grote som geld kwijt bij het ontslag van Roberto Martinez, de huidige bondscoach van België. Hij ontving 11,5 miljoen euro na zijn ontslag.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties