Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton ligt uit FA Cup-toernooi na daverende verrassing in Londen

Laatste update:

Aanvankelijk leek er op The Den geen vuiltje aan de lucht voor Everton. Silva stuurde vrijwel zijn sterkst mogelijke basiself het veld op en zag Richarlison op slag van rust voor de 0-1 tekenen. De Braziliaanse aanvaller beproefde van zeer grote afstand zijn geluk en zag zijn lage schot uiteindelijk via de blunderende Jordan Archer in het doel belanden. Everton slaagde er echter niet in zijn voorsprong vast te houden tot de rust: Lewis Gregory tekende in de blessuretijd van de eerste helft voor de gelijkmaker, door de bal over Jordan Pickford heen te koppen.

In de tweede helft wist Millwall Everton vervolgens lang van het doel af te houden, maar achttien minuten voor tijd wisten the Toffees toch weer op voorsprong te komen. Gylfi Sigurdsson zette Cenk Tosun aan het werk, waarna de Turkse spits beheerst de verre hoek vond. Millwall weigerde zich echter neer te leggen bij uitschakeling en wist in het laatste kwartier toch nog voor een daverende verrassing te zorgen. Jack Cooper zorgde eerst voor de gelijkmaker, waarna Murray Wallace The Den diep in blessuretijd deed ontploffen, door te scoren na een zeer hachelijke situatie voor het doel van Pickford.

-

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties