Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton lonkt voor Vitessenaar: 'Iedereen heeft ambitie'

Laatste update:

"Iedereen heeft ambitie, zowel de speler als de club Vitesse", aldus Fraser tegen Omroep Gelderland. "Er is ook veel interesse voor hem." Vitesse nam reeds Remko Pasveer over van PSV en heeft een vervanger dan ook al in huis. Fraser had Room graag aan boord gehouden. "Room weet hoe ik over hem denk, maar dit is overduidelijk zijn eigen keuze geweest."

Het contract van Room bij Vitesse loopt nog een jaar door. De transfersom wordt door Engelse media geschat op 1,7 miljoen euro. Mocht Room geen nieuwe club weten te vinden, dan moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Pasveer. "We spelen ook heel veel wedstrijden. En daarnaast vind ik dat spelers moeten kunnen omgaan met concurrentie. Daar had ik vroeger al mee te maken en daar kon ik prima mee omgaan. En als ik dat kan, moeten zij dat zeker kunnen", besluit Fraser.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties