Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton maakt melding van geslaagde operatie na horrorblessure Gomes

Laatste update:

"Everton kan bevestigen dat André Gomes vandaag een operatie heeft ondergaan aan zijn gebroken enkel, en dat deze ingreep bijzonder succesvol is verlopen", zo meldt Everton in het medische bulletin over Gomes. "André zal nog enige tijd in het ziekenhuis verblijven, waarna hij zal terugkeren op het trainingscomplex van Everton, om daar onder toezicht van onze medische staf aan zijn revalidatie te beginnen."

De huidige nummer zeventien in de Premier League is dankbaar voor de vele reacties die binnenkomen om Gomes een hart onder de riem te steken. "Mede namens André willen wij alle Everton-supporters én de gehele voetbalfamilie hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal steunbetuigingen die we sinds de wedstrijd van zondag hebben mogen ontvangen."

Het ging zondag helemaal mis voor Gomes in de slotfase van het thuisduel met the Spurs. De ex-speler van Barcelona incasseerde een harde tackle van Heung-Min Son, waarna hij al vallend in botsing leek te komen met Serge Aurier. Son was erg ontdaan door het voorval, al wist de aanvaller van Tottenham een rode kaart niet te ontlopen. De Londense club gaat volgens de Evening Standard in beroep tegen de schorsing van Son.

-
Verdient Heung-min Son een zware schorsing?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties