Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton stemt in met winters vertrek van Heitinga

Laatste update:

Of dat tegen een zachte prijs zal zijn wordt niet duidelijk, maar zeker is wel dat Martínez de ex-speler van Ajax en Atlético Madrid niet tegen wil en dank op Goodison Park zal houden. Bovendien verdient Heitinga bijzonder goed bij the Toffees en dat is een extra reden om de back-up voor de achterhoede uitgeleide te doen. "We hebben gesprekken gevoerd met zowel Heitinga als Nikica Jelavic", bevestigt Martínez.

"Het is namelijk van belang te weten hoe de spelers zich voelen. Als ze niet aan bod komen in het elftal, kan dat van invloed zijn op hun kansen richting het WK. Het zijn beiden goede professionals, dus moet ik er wel duidelijk in zijn richting hen. Ik sta er open in, in januari. Als er iets goeds langskomt voor hen, zal ik het overwegen en ernaar kijken. We moeten ook in gedachten houden dat we ze kunnen vervangen", aldus de Spaanse trainer.

Eerder deze maand gaf Heitinga nog aan dat hij een terugkeer naar Ajax uitsloot. "Ik ben pas dertig jaar en wil nog een paar jaar in het buitenland spelen. Nederland is dus nog geen optie voor mij", legde de Alphenaar desgevraagd uit. Later werd hij in verband gebracht met Fiorentina, dat hem in januari wel zou willen vastleggen. Heitinga, goed voor 87 interlands in het shirt van Oranje, maakte dit seizoen nog geen enkele minuut in een Premier League-wedstrijd. Wel kwam hij twee keer in actie in de Capital One Cup, waarin Everton echter al is uitgeschakeld.

John Heitinga hoort eigenlijk in de basiself bij Everton

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
9
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
40
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties