Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Evra fileert transferbeleid Manchester United in tirade van 20 minuten

Laatste update:

"Ik word gebeld door een topdirecteur van een topclub of Matt Judge (transferonderhandelaar van Manchester United, red.) alsjeblieft zijn telefoon kan opnemen", zo verklaart Evra op zijn Instagram-pagina. "De mensen moeten weten dat wij als club juristen met mogelijke aanwinsten laten praten. Zij kijken slechts naar de cijfers, het zijn mensen die geen affiniteit hebben met de voetbalwereld. Voor een speler die 20 miljoen euro waard is moet uiteindelijk 100 miljoen euro worden neergelegd. Maar zelfs zulke spelers komen voor dat geld niet meer naar Manchester United."

Evra is bang dat de reputatie van Manchester United op het spel staat. "Mensen zoals Bobby Charlton en George Best hebben de geschiedenis van deze club gevormd", vervolgt de Fransman zijn relaas. "We moeten respect hebben voor de mensen die in 1999 en 2008 de Champions League wonnen. Nu willen sommige mensen deze erfenis kapotmaken, en met wat voor reden? Manchester United is beter dan dat." Evra weigert overigens om alle schuld bij vice-voorzitter Ed Woodward, verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid, te leggen.

Dit bericht bekijken op Instagram

#ilovethisgame #positive4evra #love #united #respect #frustration

Een bericht gedeeld door Patrice Evra (@patrice.evra) op

"Als ik een probleem zou hebben met Ed Woodward, dan zou ik dat zeker niet op de sociale media wereldkundig maken. Ik zou hem berichten sturen en bellen en hem recht in zijn gezicht zeggen wat ik van bepaalde zaken vind. Hij krijgt van bijna alles de schuld. Ik denk echter dat het enige probleem is dat Ed vertrouwen heeft in de verkeerde mensen. Hij heeft zelfs vertrouwen in mensen van buiten de club. Iemand zoals directeur Richard Arnold zorgt voor ongelooflijke sponsordeals, waardoor er zoveel geld binnenkomt. Maar met dat geld worden geen nieuwe spelers gehaald, omdat we de verkeerde mensen met ze laten praten. Ole Gunnar Solskjaer komt in contact met spelers en praat met ze zoals Sir Alex Ferguson dat altijd deed."

"Manchester United heeft mensen in dienst die schadelijk zijn voor de club, daarom is het bittere noodzaak dat we de waarheid vertellen aan de supporters", aldus Evra, die met een opvallende onthulling komt. "Sommige mensen durven niet hardop te klagen omdat ze bang zijn dat ze in de toekomst geen werk meer krijgen. Maar dat kan mij niets schelen, ik heb Manchester United niet per se nodig. Maar ik hou wel heel erg veel van deze club."

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
5
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
148

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties