Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Evra gaat viraal met bizarre felicitatie aan Liverpool via Instagram

Laatste update:

De video is in vier uur tijd meer dan 600.000 keer bekeken. Evra gebruikt twee van zijn bolides om aan te tonen hoe ver hij is gekomen sinds Liverpool voor het laatst kampioen van Engeland werd. Hij stapt allereerst zijn Mercedes-Benz in en rijdt een paar meter naar voren; op die manier onthult hij een vlag van Manchester United die geklemd door de achterklep aan zijn auto hangt. Vervolgens stapt Evra uit en springt hij op het dak van een Audi RS5-R en schreeuwt hij 'I love this game', zijn slogan en de naam van zijn autobiografie.

I sincerely would like to congratulate @liverpoolfc ?? it's about time guys, the last time you won the league I was 9 years old. ?? ?? #ilovethisgame #positive4evra #forevrared #manchesterunited

null

Als Evra van het dak afkomt, feliciteert hij Liverpool op geheel eigen wijze. "Ik wil graag alle spelers van Liverpool, de staf, de manager en de hele club feliciteren. Maar jongens, het werd ook wel tijd. De laatste keer dat jullie kampioen werden, was ik negen jaar. Negen jaar! Ik smeekte op straat om geld om een broodje kebab te kopen. Dus wees niet jaloers op mij", zegt de vijfvoudig Premier League-kampioen, alvorens de Manchester United-vlag te kussen. "Ik wil slechts delen!"

Evra, die de afgelopen jaren opviel met zijn bizarre Instagram-video's, weidde in het verleden al uit over de armoede waarin hij opgroeide. De 39-jarige voormalig linksback heeft liefst 24 broers en zussen en vertelde in 2017 in een interview aan ITV dat hij doorging met voetballen omdat hij al die familieleden nog 'te voeden' heeft. Als kind bedelde hij om geld; in mei van dit jaar noemde Evra die periode een 'zware, maar ook een mooie tijd', omdat zijn ervaringen op straat hem hebben gevormd.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
10
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties