Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Evra is voorstander van komst Weghorst en trekt vergelijking met WK-finalist

Laatste update:

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat United de komst van Weghorst officieel bevestigt. De spits vliegt donderdag naar Manchester om de medische keuring te ondergaan en zal daarna een contract ondertekenen om zo zijn huurtransfer af te ronden. Erik ten Hag ziet in de negentienvoudig Nederlands international een ideaal aanspeelpunt en een optie om een doelpunt te forceren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Evra, die tussen 2006 en 2014 liefst 379 wedstrijden voor the Red Devils speelde, is een groot voorstander van de transfer van Weghorst naar United. "Het is een goede speler. Hij doet me een beetje denken aan Giroud en dat bevalt me wel. Weghorst speelt met zijn rug naar de goal, heeft een goed fysiek, is sterk en snapt hoe hij een bal moet vasthouden. Hij weet precies hoe hij in de punt van de aanval moet spelen en jongens als Marcus Rashford en de rest van het team zullen het fijn vinden om samen met hem te werken", is de Fransman complimenteus.

De vergelijking met Giroud, die zelf jarenlang in de Premier League bij Arsenal en Chelsea speelde, is niet voor niets. "Je kan ze gewoon altijd een bal aanspelen en dan de loopactie achter de laatste linie maken", vervolgt Evra. "Weghorst is een goede afmaker, tweebenig en ontzettend sterk in de lucht. Een spits zoals hij kan succesvol zijn bij United." The Mancunians betalen naar verluidt drie miljoen euro aan Burnley om de spits tot het einde van het seizoen te huren.

Evra snapt waarom Ten Hag met Weghorst kwam
De oud-linksback ziet daarnaast dat Weghorst bepaalde kwaliteiten heeft die Ten Hag nu nog mist in zijn selectie. "Je kan zien dat de manager meer controle over de wedstrijd wil hebben. Dat is het probleem van United: ze winnen, maar hebben niet negentig minuten lang controle over de wedstrijd." Evra vindt Weghorst 'tactisch en technisch een hele interessante speler'. "Je kan hem in z'n voeten, op z'n borst of op z'n hoofd aanspelen en dan houdt hij de bal vast waarna hij assists kan geven aan andere spelers."

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
9
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties