Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Evra komt met bizar verhaal: 'Henry deed de tv uit omdat Xhaka captain was'

Laatste update:

Frimpong staat bekend om zijn tweets met een humoristische ondertoon en de voormalig voetballer deinst niet terug voor een stevige mening als zijn oud-werkgever in een vormdip verkeert. "Laten we Arsenal met onmiddellijke ingang ontbinden", slingerde Frimpong de wereld in via Twitter na de nederlaag van Arsenal tegen Burnley. Frimpong, die als negenjarige bij Arsenal binnenkwam, doorliep de jeugdopleiding van de Londenaren en speelde in totaal dertien jaar in het shirt van the Gunners. Hij debuteerde in 2011 in de Premier League en speelde uiteindelijk zes competitiewedstrijden, voordat hij in 2014 vertrok.

Naast Frimpong blijkt ook Thierry Henry geen groot fan van de Zwitserse international. Henry zou in het verleden tegen landgenoot Patrice Evra hebben gezegd dat hij weigerde Arsenal te kijken zolang Xhaka als aanvoerder zou fungeren. "Op een dag nodigde Thierry Henry me uit om Arsenal te kijken", zegt Evra bij Sky Sports. "Hij zette de tv aan en het eerste beeld dat hij op het scherm zag was Xhaka die Arsenal leidde. Hij deed de tv uit en zei: 'Ik kan niet aanzien dat Xhaka aanvoerder van mijn team is'. We keken vervolgens niet naar de wedstrijd, maar begonnen over van alles te praten. Dat zegt je alles wat je moet weten over hoe er gedacht wordt over Xhaka, zelfs door clublegendes."

Het moest zondagavond een mooie avond worden voor Arsenal tegen Burnley, nadat de ploeg voor het eerst sinds maart weer aantrad voor eigen publiek. Aan dat feestje maakte Xhaka na een uur spelen een einde. De middenvelder greep Ashley Westwood naar de keel bij een opstootje en zag zijn actie door scheidsrechter Graham Scott bestraft worden met een rode kaart. "Hij heeft zijn team weer in de steek gelaten", concludeert Evra.

-
Is Granit Xhaka goed genoeg voor Arsenal?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
19
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties